Suihkurusketus

Suihkurusketus on turvallinen tapa saada kaunis rusketus ilman UV-säteilyn haittoja!

ENNEN RUSKETUSTA

Kuori ja kosteuta iho 24h ennen aikaasi. Käytä erityistä huolellisuutta polviin, nilkkoihin, kyynärpäihin ja muihin kuivempiin alueisiin.

Vältä käyttämästä palasaippuaa, korkean pH;n omaavia suihkutuotteita tai suihkussa kosteuttavia tuotteita (esim suihkuöljy), 24h ennen aikaasi.

Vahaa/sokeroi/epiloi/sheivaa 48h ennen aikaasi. Tämä mahdollistaa sen, että karvatupilla/huokosilla on aikaa sulkeutua. Muuten voi esiintyä pieniä pisteitä ihossa, kun aine pääsee niihin.

Älä käytä meikkiä, deodoranttia, kosteusvoidetta tai hajuvettä enää samana päivänä ennen aikaasi. Tuotteet voi reagoida ei toivotulla tavalla rusketustuotteen kanssa, jolloin saattaa tulla värivirheitä.

JÄLKEEN

Rusketuksen jälkeen suosittelemme pukemaan tummat ja löysät vaatteet, jotta ihoosi ei jää jälkiä. Suosittelemme myös ottamaan mukaan helpot kengät, mitkä voit vain sujauttaa jalkaan.

Käy viileässä/haaleassa suihkussa (n. 1min ajan ÄLÄ HIERO IHOA) n. tunti rusketuksen jälkeen saadaksesi vaaleamman/keskitumman tuloksen. Mitä kauemmin aineen antaa vaikuttaa, sitä tummempi lopputuloksesta tulee (EI KUITENKAAN YLI 8H) .

Käy normaalisti suihkussa, mutta älä käytä suihkugeelejä, kuorintoja tai shampoota ensimmäisen 24h aikana hoitosi jälkeen.

Taputtele iho kuivaksi ja käytä kosteusvoidetta ensimmäisen suihkusi jälkeen. Näin pidennät rusketuksen kestoa. Jokapäiväinen kosteusvoiteen käyttö takaa pidemmän pysyvyyden ja sen, että rusketus lähtee myös kauniisti.

Vältä hikoilua ja älä mene uimaan tai urheile ensimmäiseen vuorokauteen hoitosi jälkeen.

Yritä olla koskematta ihoosi vaikutus/kehitysaikana. Näin saamme mahdollisimman tasaisen lopputuloksen.

Pitkä oleskelu vedessä tai hikoilu treenatessa häivyttävät rusketuksen nopeammin pois.