Dermapen 4

UUSI ENNENNÄKEMÄTÖN MIKRONEULAUSLAITE JA SEN UUDET OMINAISUUDET

Uusi ISO geometrinen analysoiva algoritmi.
Dermapen 4 lävistää ihon 104 % useammin.
Rei'ittää ihon 1920 kertaa sekunnissa.

Uusi arpienhoitoteknologia = Uusien asetusten avulla saat entistä parempia hoitotuloksia.
Dermapen 4 on ainoa laite, jossa on erityinen arpien hoitoon suunniteltu hoitoasetus, jota voit hyödyntää erilaisten protokollien, syvien arpien, aknearpien, palovammojen aiheuttamien arpien ja raskausarpien hoitoon.

Neulan syvyys on 3,0 mm. Dermapen 4:n AOVN-teknologia kalibroi automaattisesti moottorin nopeuden, paineen ja neulaussyvyyden optimaaliseksi arpien hoitoon.

Laitteessa on ainutlaatuinen neulaussyvyyden säätömahdollisuus. Syvyyttä voidaan säätää täsmälleen 0,1 mm: n tarkkuudella, mikä antaa mahdollisuuden käsitellä helposti mm. alopesiaa, silmäluomia ja kirurgisesti käsiteltyä ihoa. Täsmähoidoilla saadaan monipuoliset hoitovalikoimat.

ÜBER PRO PEEL -KEMIALLINEN KUORINTA YHDISTETTYNÄ DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUKSEEN

Voimme tarvittaessa yhdistää DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – pinnnallisen kemiallisen kuorinnan Dermapen 4™-mikroneulaushoitoon. Kuorinta sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja se on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen -mikroneulaushoitojen kanssa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea ja hormonalisia ihomuutoksia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti yksittäisille alueille. Kemiallisella kuorinnalla tehostetaan mikroneulaushoitoa.

AUTOMAATTISELLA DERMAPEN MIKRONEULAUKSELLA VOIDAAN HOITAA:

 • Aknearpia
 • Raskausarpia ja muita arpia
 • Kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä
 • Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa
 • Hyperpigmentaatiota
 • Arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia


IHON LUONNOLLINEN UUDISTUMINEN JA KORJAUS:

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää 2 – 6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy. Prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan ja tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Automaattista Derma Peniä käytettäessä reikiä syntyy runsaasti enemmän kuin roller(mikroneulausrulla)hoidoissa. Reijät syntyvät kohtisuoraan, joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa.

MILLOIN HOITOA EI VOIDA TEHDÄ:

 • Ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
 • Aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne, yksittäiset näppylät voi kiertää
 • MAREVAN-lääkitys, voimakas kortisonilääkitys
 • Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla tulee usein tai helposti huuliherpes)
 • Psoriasis (tulehdustila)
 • Allergia puudutusaineelle (AneStop-puudustusaine)
 • Tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

HOIDON KULKU:

Hoidon alussa iho desinfioidaan ja puhdistetaan. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja naamio sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Derma Penissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja, joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 3-6 viikon välein.

TOIMENPITEET HOIDON JÄLKEEN:

 • Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista.
 • Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen.
 • Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan.
 • Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella( vähintään SPF 15).
 • Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen.
 • Tyynyliina on hyvä vaihtaa kotona puhtaaseen hoidon jälkeen.

Dermapen -laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite rei'ittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteisetmikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.