BD Medical

TULOKSELLISTA IHONHOITOA

BD Medical on vuonna 2015 perustettu ensimmäinen suomalainen ihonhoitokonsepti, joka yhdistää LED-valoterapian, pH-hapotuksella tehdyt kuorinnat sekä biomedikaaliset aktiiviaineet.

Sarja on suunniteltu niille, jotka haluavat näkyviä tuloksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Ihonhoitorutiinimme ravitsee, elvyttää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tarjoamme avun aknen, ruusufinnin, perioraalidermatiitin, couperosan, pigmenttihäiriöiden, atopian sekä ikääntyvän ihon hoitoon.

BD Medical sarjan kulmakivenä on tehokkaat aktiiviaineet ja korkealaatuiset ihonhoitotuotteet ilman turhia täyteaineita kuten synteettisiä hajusteita tai voimakkaita säilöntäaineita.

Käytämme myös paljon luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita.Tuotteet ovat yli 90 % luonnollisia ja eläinkokeettomia, ja ne sopivat niin naisille kuin miehille.

Yhdistelmä tutkittuja aktiiviaineita ja luonnon korjaavia ainesosia

Aktiiviaineinamme ovat retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiootit ja kauran beetaglukaani. Lisäksi käytämme paljon luonnonöljyjä sekä tehokkaita kasviuutteita, tuotteemme ovat yli 90% luonnollisia ja eläinkokeettomia.

TEHOKASTA IHONHOITOA HELLÄVARAISESTI HAPPOKUORINNOILLA

BD Medicalin happokuorinoilla täsmäapua iho-ongelmiin. Aha-hapot eli alfahydroksidihapot ovat hedelmähappoja, jotka kuorivat ihonpintaa kemiallisesti. Aha-hapot mahdollistavat hellävaraisen kuorinnan ilman mekaanista rasitusta. Ne ovat keratolyyttisiä aineita, jotka tehostavat ihon sarveissolukerroksen hilseilevän solukon irtoamista.

Happokuorinnat puhdistavat ihon epäpuhtauksia, tasoittavat ihon väriä tehokkaasti, sekä uudistavat ihon pintaa, tehden siitä sileämmän ja tasaisemman.

BD Medicalin happokuorinoista löytyy jokaisella ihotyypille sopiva hoito, ammattilainen valitsee ja räätälöi ihosi tarpeet huomioiden juuri sinulle parhaan happokuorinnan.

HOIDOT SOPIVAT

  • Akne/rasvainen iho
  • Rosacea/ruusufinni
  • Couperosa/punoittava iho
  • Pigmentaatio
  • Ikääntyvä iho