RF-Mikroneulaus

CUBE MESO - RF laitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja Radiofrekvenssihoito


Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti, eli toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa. 

MIKRONEULAUS


Mikroneulaus on ihonhoitomenetelmänä vallankumouksellinen. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot lisäämällä kollageenin luontaista tuotantoa kuitenkaan vahingoittamatta ihoa. CUBE MESO - RF:n neulat tekevät jopa kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kasvutekijöitä sekä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa auttaen sekä korjaamaan että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Lisäksi mikroneulauksessa ihon pintaan syntyvien kanavien kautta halutut tehoaineet imeytyvät helposti. Neulauksessa pienet neulat osuvat dermiksen puoleenväliin stimuloiden fibroplastien toimintaa. Näin kollageenin muodostus aktivoituu saaden aikaan silminnähtäviä tuloksia. Mikroneulauksella voidaan hoitaa tuloksellisesti pintaryppyjä, maksaläiskiä, arpia ja kiinteytetään ihoa. CUBE MESO - RF laitteella voidaan neulojen injektiosyvyys määriteltyä erittäin tarkasti, jopa kahteen millimetriin asti.

RADIOFREKVENSSI

Radiofrekvenssin teho perustuu kudosta lämmittävään energiaan. RF aktivoi kollageenin tuotantoa sekä tiukentaa kollageenisäikeitä ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkiero paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin. CUBE MESO - RF laitteella saadaan radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella. CUBE MESO - RF laitteella tehdyn hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden. 

Hoito on erinomainen Hifun lisäksi tai sellaisenaan!